Produkty

Elegantní zábradlí

Pokud bydlíte někde, kde je hodně vlhko, tak vám doporučím nerezové zábradlí a nejenom to. Myslím si, že i když máte nerezové zábradlí, tak byste měli zbytek interiéru ladit k sobě, aby to bylo všechno perfektní. A myslím si, že právě nerez je velmi kvalitní a odolný materiál. Já ho doma mám taky a musím vám říct, jak vypadá třeba moje koupelna. Mám všechno v barvě chromu. Mně se to moc líbí. A proto když jsem si řekla, že budu dělat nové zábradlí na schodiště, tak jsem si řekla že bude kovové. A právě nerezové schodiště. A taky jsem si řekla, že bude ideální. A k tomu jsem si vybrala nerezové zábradlí. Musím ale říct, že jsem se s manželem chvíli pohádala. On chtěl dřevěné zábradlí a já kovové zábradlí. Takže jsme ale nevěděli, komu vyhovět. Že bychom si hodili mincí? To nepřipadalo v úvahu, bylo by to velmi směšné. Já jsem prostě chtěla kovové zábradlí, protože je téměř bezúdržbové. A kovové zábradlí stačí jen otřít suchým anebo vlhkým hadrem a je jako nové.

Máte taky zábradlí?

Nicméně ale nic netrvá věčně. S manželem jsme se pohádali. Nakonec tohle dopadlo tak, že jsme dali kovové zábradlí, protože i přítelův táta řekl, že kovové zábradlí se stoprocentně vyplatí lépe než třeba nějaké jiné. Takže jsem docela ráda, že bylo po mém. A nicméně je fakt, i manžel potom uznal, že se kovové zábradlí lehce udržuje. Takže si myslím, že jsme neudělali ani jeden chybu.

Zábradlí si můžete i navrhnout.

A navíc když máme koupelnu v chromu, tak je vlastně i nerezové zábradlí ideální. A taky jsem si řekla, že bych chtěl ataky pozměnit sklep. tam je schodiště asi stoleté a vypadá to opravdu už otřesně. Schody jsou dřevěné, ale už hodně vržou a jen se bojím, kdy to pode mnou spadne. Navíc tam není žádné zábradlí. takže jsme si řekla, když nerezové zábradlí u nás vypadá tak pěkně a elegantně, tak by se přeci šiklo i ve sklepě. Navíc je tam velmi tma, takže je prima, když se chytnu zábradlí. je to i více pohodlnější. Myslím, že se to bude líbit i vám, protože nerezové zábradlí https://www.kmkdesign.cz/zabradli-nerezova vypadá i na pohled pěkně.