Americká hypotéka bez dokládání příjmu

Pokud se bude jednat o běžnou hypotéku, kterou určitě zná snad každý, ta vám může, poskytnou docela velký obnos peněz, které můžete splácet až 40 let, podmínka je mít nemovitost do zástavy. Jestliže nebudete hypotéku splácet, nemovitost, která je zastavěná se prodá a banka či nebankovní společnost si se získanými penězi uhradí váš dluh. Často se ale neříká, že běžná hypotéka je účelová. V jiném znění, to znamená, že finanční obnos, který získáte, musíte použít na bydlení a to na koupi, rekonstrukci, či na výstavbu, ale ne na něco jiného. Jsou ale lidi, kteří mají nemovitost, ale potřebovali by získat finanční obnos na něco jiného. Toto řeší americká hypotéka, jelikož je bezúčelová. Jenomže musíme vzít v potaz to, že má daleko vyšší úročení, než je u klasické hypotéky.

suma peněz

Kde sehnat americkou hypotéku bez dokládání příjmu?

V první řadě americká hypotéka bez dokládání příjmu se dá sehnat v bance, ale není to, tak jak se na první pohled zdá, protože jsou zde různé pravidla a omezení. Pokud žádáte o klasickou hypotéku, tak tam vám můžou půjčit až skoro do výše 100% hodnoty zastavené nemovitosti. U americké hypotéky bez dokládání příjmu to je tak, že ta vám nenabídne více než 50% hodnoty zastavěné nemovitosti. Některé banky opravdu vám půjčí, aniž by se ptali na to, kolik vyděláváte.

peněženka a peníze

Jiné banky zas nechtějí půjčit peníze klientům, které neznají a klienty, které znají, tak jim bude vyřízená americká hypotéka bez dokládání příjmu. Určitě co po vás banka bude chtít, je doklad o tom, že nemáte žádné dluhy, taky se nikdo na příjmy neptá, když u nich budete žádat o refinancování americké hypotéky. Určit úrokovou sazbu americké hypotéky je těžké, jelikož se pohybuje od 3 do 8 procent. Pokud vás v bance odmítli, můžete samozřejmě požádat o americkou hypotéku u nebankovní společnosti, které mají mírné podmínky, než je tomu tak u banky.