Produkty

Voda nás neustále obklopuje


Je to přírodní prvek, bez kterého bychom si už jenom těžko dokázali představit běžný dennodenní režim, který v našem světě, potažmo v naší moderní době, máme nastavený. Každý den používáme vodu na čaj, kávu, na pití, na umytí rukou, http://webserver.ics.muni.cz/bulletin/articles/256.html splachování záchodu, čištění všelijakých věcí, mytí a umývání od nádobí přes ostatní různé věci, až po zalévání kytiček v domácnosti, nebo ještě velice důležité sprchování a koupání, které v dnešním světě provádíme snad každý den, alespoň sprchu, někteří lidé i vícekrát za den. Bez vody si tak neumíme představit náš život, ani život zvířat či rostlin, to je samozřejmě také důležité zmínit.

sprška

Proto je pro nás jakýkoliv pramen vlastně malým zázrakem. Jak jej využít ještě lépe?

Nejčastěji se také na vodu obracíme v letních měsících, kdy nás příjemně zvlaží například v bazénu, kam si chodíme zaplavat nebo se jenom tak ovlažit. Pokud máte bazén, tak se vám k tomu dozajista bude hodit ještě jeden prvek, díky, kterému posléze například také ušetříte za bazénovou chemii a tím více ušetříte peněz a méně zatěžujete životní prostředí. Je to solární sprcha, která zatím ještě tolik nevstoupila do podvědomí lidí, ale je to velice chytrý vynález. Můžete ji už nyní občas zahlédnout a to hned ve dvou variantách:

a) buďto závěsné, která má své tělo tvořené z vaku, který naplníte studenou vodu, zavěsíte někam na sluníčko a voda v ní se vám začne sama ohřívat, takže posléze máte na osvěžení příjemně teplou vodu, kterou můžete polévat sebe, sprchovat se venku na zahradě nebo osvěžovat děti, u kterých budete mít jistotu, že nepromrznou na kost.

b) Nebo je také stabilní, která má tělo vytvořené ze zásobníku vody, který se naplní a ohřívá. Tato je zabudovaná, takže máte jistotu, že se jenom tak nepřevrátí.

sprcha

Ohřívání vody je samozřejmě za pomocí slunečního záření, takže je zcela zdarma.

Celý systém je tak naprosto jednoduchý k pochopení. Nehledejte v tom nic složitého: https://eshop.techneco.eu/Venkovni-solarni-sprchy-na-zahradu.
– jednoduchá instalace
– cenově velice levné, dostupné naprosto pro každého
– solární ohřev je zadarmo